Design als meerwaarde

Design is de basis van wat we doen. Geen design om het design, maar als extra boost om de inhoud kracht bij te zetten. We zijn ervan overtuigd dat goed design een meerwaarde geeft. Het is het resultaat van de juiste vragen te stellen en een goede kennis van de noden van de klant.

Klein en flexibel

Wij zijn een klein bureau, maar met veel ervaring. Na jaren in de reclame hebben we ondervonden wat goed werkt, maar soms ook wat minder goed werkt. Daarom hebben we besloten onze expertise te bundelen en te gebruiken als basis voor onze design studio.

Ieder project wordt volledig door ons gedragen en waar nodig werken we samen met ons netwerk van gespecialiseerde mensen. Zo kunnen we u een volledige service bieden zonder dat uw project gaandeweg ‘lost in translation’ geraakt. Als u een vraag heeft wordt de telefoon opgenomen door één van ons. Zodat u steeds spreekt met iemand die volledig op de hoogte is van uw project.

Onze manier van werken

Alles begint met een goed gesprek

Misschien wel het meest belangrijke deel van onze job is luisteren naar uw verhaal. Pas als we een duidelijk zicht hebben op de beoogde doelstellingen kunnen we de juiste oplossingen bieden.

We zijn mensen, net als u

Onze werkwijze is persoonlijk. Door iedere stap te bespreken blijft u betrokken in het gehele traject. Een heldere communicatie is de basis voor een goede samenwerking en een succesvol project.

Weinig blabla

We geloven niet in onnodig ingewikkeld doen en maken geen loze beloftes. We zijn gepassioneerde designers die nauwkeurig aan uw project werken. We willen net zo tevreden zijn als u over het eindresultaat.

Niemand is perfect

We streven steeds naar een langdurige klantenrelatie. Daarom staan we open voor alle mogelijke feedback. Dat past in onze open aanpak.